Sloepverhuur Friesland

Sloepverhuur Friesland :

Sail-a-way.nl verhuurt 3 typen sloepen direct vanaf het Sneekermeer in Friesland. Sloepverhuur Friesland  heeft daarmee voor ieder wat wils. Als u lekker een dagtocht wilt varen over de Friese meren naar Heeg, Langweer, Grou, Woudsend of Balk het kan allemaal omdat sloepverhuur Friesland gelegen is in Sneek kun u alle kanten van Friesland bevaren. Wilt u wat langer genieten van de Friese wateren en overnachten op de sloep. Daarvoor heeft sloepverhuur Friesland de WesterEngh Cabin Sloep. Deze is volledig elektrisch aangedreven en u kunt dus optimaal van het mooie natuurlandschap genieten. Nieuw in 2019 zijn onze Antaris Fiftyfive sloepen. Deze moderne tendersloep moet u zeker proberen

Nieuw Antaris 55 !! Sloepverhuur friesland :

Sail-a-way.nl verhuurt sinds 2019  de Antaris Fiftyfive. Geschikt voor 8 personen. Voorzien van stille en zuinige 13 pk Vetus dieselmotor.  Door het moderne Tender design is er direct een zwemplateau waarmee in en uit het water komen een eitje is. Uiteraard voorzien van comfortabele kussens en Sprayhood. Vanaf € 120,- voor een halve dag (niet reserveerbaar)

Sneekermeersloep – Sloep huren Sneek

 • sloepverhuur friesland, de sneekermeersloep bij het paviljoen

  Sloep huren Sneek :

  Sail-a-way.nl verhuurt de Sneekermeersloep. Geschikt voor 8 personen. Voorzien van stille en zuinige 15 pk dieselmotor. Daarnaast is er ook een electroversie te huur. Voorzien van comfortabele kussens en kap voor als het even iets minder lekker weer is. Vanaf € 115,-.

  Sneekermeersloep – Sloep huren Sneek

 • sloepverhuur friesland, Lagio motor vis boot

  Bootje huren Sneek

  Sail-a-way.nl verhuurt motorbootjes vanaf het Sneekermeer. Geschikt voor 4-5 volwassenen. Voorzien van stille en zuinige 8 pk Yamaha buitenboord motor. Standaard met kussenset voor een comfortable dag op het water. Vanaf € 50,-.

  Motorboot Lagio – Bootje huren Sneek

  sloepverhuur friesland, Cabin sloep huren

  Cabin sloep huren :

  Sloepverhuur Friesland heeft sind 2013 2 prachtige Cabin sloepen in de verhuur. Deze zijn volledig elektrisch uitgevoerd en kunnen gemakkelijk een dag varen op het accupakket. Ook voor langere tochten is de cabin sloep ideal. U hoeft immers geen bed mee te nemen.

  WesterEngh Cabin 800, sloepverhuur Sneek

  Sail-a-way Sneekermeer heeft diverse leuke routes die u kunt varen. tevens verzorgen wij complete arrangementen. Dus lekker een volledig verzorgd dag of weekend varen, ook dat is geen enkel probleem doordat wij de omgeving goed kennen en de leukste plekjes aan kunnen bevelen. Kortom sloepverhuur Friesland is de meest complete plek om een sloep te huren in Sneek.