Tirion 21 – Zeilbootverhuur Friesland

Tirion 21 – Zeilbootverhuur Friesland

Tirion huren Friesland. De zeileigenschappen van de Tirion zijn bijzonder te noemen. De uitgebreide trimmogelijkheden en spinaker faciliteiten maken de Tirion een uitdaging om in te zeilen. Een voordeel ten opzichte van andere kajuitboten is dat je als zeiler zéér dicht bij het water zit en daardoor het echte zeilen perfect ervaart.

Voor gezinnen met kinderen is de Tirion een ideale zeilboot. De ruimte in de kuip biedt veel bewegingsvrijheid en de hoogte ervan waarborgt de veiligheid aan boord. De knusse kajuit is een heerlijke plek voor kinderen om binnen te kunnen spelen.

De ruime kuip biedt plaats aan 4 tot 6 volwassenen en de kajuit is uitgevoerd met twee vaste slaapplaatsen. Met de optionele dektent is het aantal slaapplaatsen eenvoudig uit te bereiden tot 4.

De Tirion is uitgerust met een vaste kiel. Dit maakt het een uiterst stabiele en veilige kielboot. De Tirion is hierdoor wederom uitermate geschikt voor beginnende zeilers en gezinnen met kinderen. Door de geringe diepgang van 0,90 cm is de Tirion de ideale kielboot voor onze Friese wateren. Het ontwerp van de Tirion is zo gemaakt dat het schip onzinkbaar en zelfrichtend is.

Voor zeilbootverhuur Friesland bent u bij Sail-a-way.nl aan het goede adres!!

Hieronder kunt direct online reserveren.

Let op: op de Tirion21 zijn huisdieren niet toegestaan.

  • Eenvoudig uit te breiden naar 4 slaaplaatsen
  • Leuk voor kinderen en genoeg ruimte
  • Uitermate geschikt voor beginnende zeilers