2 -daags sloeparrangement

Wij zijn op dit moment druk bezig met het afronden van onze nieuwe accommodatie met uitzicht op het sneekermeer. We zullen dan ook onze arrangementen herzien i.s.m. de beachclub sneek. Hieronder een overzicht van de oude arrangementen. 

--------------------

Het varen met een sloep is een bijzondere en ontspannende belevenis. Onze prachtige ruime Sneekermeersloepen brengen u veilig over de prachtige Friese meren naar waterrijke en bezienswaardige gebieden. Met een sloep kunt u bijvoorbeeld de Oude Venen bij Earnewoude bezoeken, een gebied waar je met een doorsnee kruiser niet naar binnen kunt vanwege smalle vaarten en lage bruggen. De natuur en dorpjes in de nabijheid van het Sneekermeer (uw startplaats voor dit arrangement) bieden u enkele aantrekkelijke reisdoelen. Onderweg kunt u gezellig gaan picknicken aan de waterkant en ‘s avonds vorstelijk dineren op het terras bij het Paviljoen, aan het water bij ondergaande zon.

De sloepen
U vaart met een 8-persoons 6,30 meter lange sneekermeersloep welke aangedreven wordt door een 15 pk inboard dieselmotor. Dit maakt hem stil, comfortabel en krachtig genoeg in zwaarder weer veilig van A naar B te komen.

Het paviljoen
Deze schitterende locatie, gelegen aan het Sneekermeer, is een zeer veelzijdig bedrijf dat werkelijk op een unieke locatie ligt. Oorspronkelijk valt het onder het plaatsje Offingawier, een klein dorpje op maar 6 km afstand van Sneek. De klassieke Stolpboerderij, zoals u die in Noord-West Nederland tegenkomt, stond model bij het ontwerp van de appartementen. In totaal biedt het paviljoen 28 appartementen voor 2-4 of 4-6 personen
Dit arrangement is inclusief:

  • 1 x ontvangst in het Paviljoen Sneekermeer met koffie en oranjekoek.
  • 1 x  dag sloephuur.
  • 1 x  uitgebreide briefing en verschillende routesuggesties op duidelijke kaarten.
  • 1 x  dag met verzorgde lunch en heerlijke hapjes aan boord, broodjes met diverse soorten vis en vleeswaren belegd.
  • 1 x  koelbox gevuld met frisdranken, bier en wijn.
  • 1 x  3-gangen menu in het Paviljoen Sneekermeer.
  • 1 x overnachting in een appartement (voorafgaande aan dan wel aansluitend na uw vaardag)
  • 1 x ontbijt in Paviljoen Sneekermeer.

Prijs:
op aanvraag

*Aankomst alle dagen van de week mogelijk
** Voor het varen met de Sneekermeersloep is geen vaarbewijs nodig.