3-daags of weekend sloeparrangement

Wij zijn op dit moment druk bezig met het afronden van onze nieuwe accommodatie met uitzicht op het sneekermeer. We zullen dan ook onze arrangementen herzien i.s.m. de beachclub sneek. Hieronder een overzicht van de oude arrangementen. 

Algemeen
Het varen met een sloep is een unieke manier om Friesland op ontspannende wijze te ontdekken en beleven. Onze ruime, originele Sneekermeersloepen brengen u veilig over de prachtige Friese meren en voeren u langs de mooiste plekken die onze omgeving rijk is. Varend per sloep kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Oude Venen bij Earnewoude, een gebied dat met een doorsnee kruiser niet bereikbaar is vanwege smalle vaarten en lage bruggen. De directe omgeving van het Sneekermeer, uw startpunt voor dit arrangement, biedt meerdere aantrekkelijke reisdoelen en bezienswaarigheden. Eenmaal vertrokken kunt u kiezen voor een lunch in de vorm van een picknick aan de waterkant. Na afloop kunt u heerlijk dineren op het terras bij het paviljoen, gelegen direct naast ons verhuurpunt. Hier kunt u de dag op bourgondische wijze nog eens doornemen met het kabbelende water en een ondergaande zon als decor.

De sloepen
U vaart met een 6,30 meter lange Sneekermeersloep die plaats biedt aan 8 personen en aangedreven wordt door een 15 pk inboard dieselmotor. Dit maakt de Sneekermeersloep stil, comfortabel en uiterst krachtig. Hierdoor bent u zowel in mooi als in zwaarder weer verzekerd van een veilig vaartuig en een zorgeloze tocht.

Het paviljoen
Het paviljoen is een zeer veelzijdig horeca etablissement dat mede dankzij haar directe ligging aan het Sneekermeer een unieke belevenis biedt. Oorspronkelijk valt de locatie onder het plaatsje Offingawier, een klein dorpje op maar 6 km afstand van Sneek. De klassieke Stolpboerderij, zoals u die in Noord-West Nederland tegenkomt, stond model bij het ontwerp van de appartementen. In totaal biedt het Paviljoen 28 appartementen voor 2-4 of 4-6 personen

Bovengenoemd arrangement bevat:

  • 1 x  in het Paviljoen Sneekermeer met koffie en oranjekoek.
  • 1 x  uitgebreide briefing met verschillende routesuggesties op duidelijke kaarten.
  • 2 x dag sloephuur.
  • 1 x dag met verzorgde lunch: u krijgt heerlijke hapjes mee aan boord, broodjes belegd met diverse soorten vis en vleeswaren.
  • 1 x  koelbox gevuld met frisdranken, bier en wijn.
  • 1 x 3-gangen menu in het Paviljoen Sneekermee.
  • 2 x overnachting in een 2-4 of een 4-6 persoons appartement.
  • 2 x ontbijt in Paviljoen Sneekermeer.

Prijs:
Voor 1-2 of meerdere personen op aanvraag.

*Aankomst is mogelijk op alle dagen van de week.

** Voor het varen met de Antaris 55 is geen vaarbewijs nodig.